Innovatieve oplossingen voor een optimale infrastructuur. Al meer dan 250 jaar. Bedrijfsfilm

Beurzen

Infra Relatiedagen 2018; een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jaren lang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Ontmoet uw leveranciers en schud de hand met nieuwe zakelijke relaties. Blijf op de hoogte van de laatste innovatieve producten en diensten. Uiteraard in de vertrouwde gemoedelijke sfeer die Infra Relatiedagen kenmerkt. Bezoek ons op een van de beursdagen van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 februari 2018 in Hardenberg, locatie 502.

Dag van de Sportaccommodaties 2018; op donderdag 8 maart 2018 vindt in Expo Houten de zevende editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Sportaccommodaties'. Sport en het stimuleren van sporten bij zowel jongeren als ouderen is een belangrijk maatschappelijk aandachtspunt. Dit vraagt van u als gemeente of sporthaleigenaar dat de faciliteiten voor sport optimaal in orde zijn. Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u daarom alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. Wij ontmoeten u graag in Houten, locatie 2.002.

Rioleringsvakdagen Gorinchem 2018; van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 maart 2018 vindt de negende editie van
RioleringsVakdagen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé rioleringsbeurs van Nederland maakt u kennis met producenten van en dienstverleners voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties. In 2018 wordt RioleringsVakdagen wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. Graag tot ziens in Gorinchem.

 

 

 

 

 

 

Hardenberg _ DSA _ Gorinchem