Innovatieve oplossingen voor een optimale infrastructuur. Al meer dan 250 jaar. Bedrijfsfilm

Projecten:

Afvalbrengpunt Hengelo
Cases: duurzaamheid, functionaliteit en het niet verstoren van de activiteiten van het te vernieuwen afvalbrengdepot waren speerpunten in dit omvangrijke project.
Arentis Terneuzen
Cases: Nieuwe kantoren en onderhoudswerkplaats van Aretnis Terneuzen. De 2500m² werkplaats die moeten dienen voor het onderhoud van het machinepark moest ook worden voorzien van een praktisch, maar vooral degelijk leidinggotensysteem.
Arnhemse Fijnhouthandel
Cases: de Arnhemse Fijnhouthandel is gespecialiseerd in het leveren van gewone,- en minder gewone houtsoorten (80 stuks) fineer en plaatmaterialen aan voornamelijk meubelmakers, scheepsbouwers en ambachtelijke timmerlieden.  Voor de herinrichting van het verhard terrein zijn NeBo Pfuhler goten toegepast.
Dachser Zevenaar
Cases: Dachser Zevenaar werd in 1975 opgericht en is sinds september 2012 gevestigd aan Mega 3 op Businesspark 7 Poort, alwaar het de beschikking heeft over 7200m² crossdock met 82 laadperrons. Daarmee is Zevenaar één van de grootste Dacher vestigingen buiten Duitsland.
EK- Hockeyveld 2013, Antwerpen België
Cases: het hockeyveld van de lokale hockeyvereniging Braxgata moest gerenoveerd worden. Men zocht een duurzame oplossing om het kunstgras te fixeren.
Hockey Stadion Perth Australië
Cases: Hockey Western Australia heeft in het stadion van Perth in Australië een GreenFields® TX kunstgrassysteem laten aanleggen. In de voorbereidingen naar de WK Hockey 2014 in Den Haag willen de Australiërs uitgebreid ervaring opdoen met dit officiële WK-kunstgras. Daartoe is het kunstgrasveld in het Perth Hockey Stadium vervangen.
Hockeyvelden Kampong Utrecht
Cases: S.V. Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland. Voetbal, cricket, hockey, squash, tennis en jeu de boules zijn de sporten die zowel op top,- als op recreatief niveau worden beoefend. Voor de renovatie van de hockeyvelden en de directe omgeving deden zij een beroep op Nering Bögel.
Hornbach Nieuwerkerk a/d IJssel
Cases: Arcadis Bouwgroep uit Dordrecht vroeg ons begin dit jaar mee te denken over een optimale lijnafwatering van de parkeerplaats bij de nieuwe vestiging van Hornbach in Nieuwerkerk a/d IJssel.
Sportpark IJburg te Amsterdam
Cases: Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Oost heeft de sportvelden in sportpark IJburg uitgebreid met een hockeyveld en een voetbalveld. Voor de aanleg van deze beide velden werd Grontmij in de arm genomen. Rondom deze kunstgrasvelden is het inklemsysteem van Nering Bögel toegepast zodat rek en krimp van de grasmat voorkomen wordt.

Station Europapark Groningen
Cases: voor de bouw van het nieuwe station in Groningen werd Nering Bögel gevraagd om de producten te leveren voor de afwatering.
Upgrading TT Circuit Assen
Cases: het vernieuwen en reconstrueren van het circuit, het inrichten van de omgeving van de evenementenhal.