Privacyverklaring

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Nering Bögel. Nering Bögel is een leverancier en producent van producten voor de weg,- en waterbouw. Met het accent op straatriolering / watergeleiding bouwen wij verder aan de functionele perfectie van onze producten. Zowel onze organisatie (ISO 9001) als onze productlijn (KOMO) laten wij door derden partijen structureel toetsen op kwaliteit en betrouwbaarheid. De bedrijfsfilosofie van Nering Bögel is opdrachtgevers waarde te bieden en een hechte langdurige relatie met hen op te bouwen. Nering Bögel staat bekend om haar enthousiaste inzet, kennis en ervaring.

Nering Bögel b.v. (KvK: 55433693)
Graafschap Hornelaan 155, Postbus 3
6001 AC Weert,  6000 AA Weert

Tel:+31 (0)495-574 574

Mail: info@neringbogel.nl

Web: www.neringbogel.eu

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Nering Bögel verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Nering Bögel, neem dan gerust contact op. Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Nering Bögel.

Waarbij het mogelijk gaat om de volgende persoonsgegevens; Bedrijfsnaam, voor,- en achternaam, vestigingsadres, postadres, KvK nummer, BTW nummer, e-mailadres, telefoonnummer (vast/mobiel), faxnummer, internetadres, klantnummer, offertenummer, ordernummer, factuurnummer, bankgegevens.

Deze gegevens zullen verzameld worden wanneer jij contact opneemt met Nering Bögel. De gegevens zijn nodig om een voorstel of dienst aan te kunnen bieden.

Contact; heb je zelf contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, contactformulier, of anders dan hebben wij jouw gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw bericht aan ons.

Nieuwsbrief; we versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent en/of omdat jij jezelf hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat jij je hebt uitgeschreven.

Offerte; vraag je bij ons een offerte aan, dan verwerken wij je bedrijfs- en persoonsgegevens om een gerichte offerte te kunnen sturen. We bewaren offertes 7 jaar. Het is namelijk onze wettelijke administratieplicht om aan te kunnen tonen wat er aan een factuur vooraf is gegaan.

Daarnaast bewaren we de offertes graag zelf, om te kunnen zien of je eerder bij ons al eens een offerte hebt aangevraagd en wat de inhoud daarvan was.

Order; behalve om offertes en facturen te kunnen sturen hebben we soms je gegeven nodig om de order zelf uit te kunnen voeren en hebben we gegevens nodig voor het dossier. Deze gegevens verwerken we dan in elk geval gedurende de overeenkomst en zolang de verjaringstermijn niet is verstreken.

Dossier; in sommige gevallen hebben we te maken met dossiers en verwerken we ook gegevens van personen die geen contact met ons hebben opgenomen, maar die bijvoorbeeld een wederpartij zijn van onze klanten. We verwerken dan met name gegevens die nodig zijn voor het contact en we bewaren alle e-mails, brieven en gesprekken. Deze zijn nodig voor het dossier en de afhandeling van een geschil (in de vorm van een schikking en soms een gerechtelijke procedure).

Deze gegevens bewaren we in elk geval totdat er een onherroepelijke beslissing is of zolang als nodig is vanwege een geldende verjaringstermijn. Facturatie; als je ons een opdracht hebt gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, orders , facturen en betaalgegevens 7 jaar.

Gerechtvaardigd belang; in sommige bovenstaande gevallen hebben we een gerechtvaardigd belang om gegevens te verwerken. We hebben ons belang, bijvoorbeeld het belang om onze eigen bewijspositie en rechtspositie te bewaken, afgewogen tegen het privacybelang van de persoon waarvan we de persoonsgegevens op basis van deze grondslag verwerken. We zullen daarbij niet meer gegevens verwerken dan nodig is om ons doel te bereiken en onze gerechtvaardigde belangen te waarborgen.

Wij delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers; ICT, Wholesale Unit 4, accountant, transportbedrijven (transportmaterialen/bezorgen). We proberen zoveel mogelijk de persoonsgegevens intern te houden, soms ontkomen we er niet aan om ook derden in te schakelen. Met alle verwerkers hebben we verwerkersovereenkomsten gesloten.

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Nering Bögel zijn vastgelegd en bewaard worden. Dit door een e-mail te sturen en/of telefonisch contact op te nemen met Nering Bögel. Op verzoek kunnen we je een overzicht geven van je gegevens. Kloppen je gegevens niet of zijn je gegevens verandert dan heb je het recht dit te laten rectificeren door Nering Bögel. Wil jij je gegevens laten verwijderen laat het ons ook dan even weten.

Je hebt het recht Nering Bögel te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van je persoonsgegevens ten behoeven van direct marketing, dan zal Nering Bögel jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Nering Bögel te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen.

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijd intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Heb je klachten over hoe Nering Bögel met jouw persoonsgegevens omgaat, dan heb je het recht je klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nering Bögel heeft passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en/of andere vormen van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die Nering Bögel verwerkt.

Voor een zo goed mogelijke werking van de website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website gestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Nering Bögel maakt geen gebruik van Google Analytics en/of LinkedIn tracking.

We plaatsen onze eigen YouTube filmpjes op onze website. YouTube plaatst dan ook cookies om te zien welke video’s je al bekeken hebt. Google plaatst in dat geval ook cookies die ervoor zorgen dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.

Het kan zijn dat Nering Bögel haar privacyverklaring moet wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen in dat geval de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Cookieverklaring

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van onze website en/of flash applicaties wordt meegestuurd en door jouw browser op je harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze server teruggestuurd worden.

Nering Bögel maakt gebruik van sessie cookies, met deze cookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de help-functie van jouw browser.

Bekijk je YouTube filmpjes via onze website dan krijg je waarschijnlijk te maken met tracking cookies. Deze cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies gebruikt men om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn. Deze cookies kun je verwijderen of permanent blokkeren via je browserinstellingen.