Innovatieve oplossingen voor een optimale infrastructuur. Al meer dan 250 jaar. Bedrijfsfilm

Projecten:

Handelsveem Amsterdam
Cases: voor een groot verhard op,- en overslagterrein met loodsen voor cacaobonen in het havengebied van Amsterdam heeft Nering Bögel in samenwerking met de BAM Wegen een afvoerstelsel met diverse afscheiderinstallaties voor de afscheiding van plantaardige oliën en vetten ontwikkeld voor de afscheiding van cacaobonen en vetzuren.
Hellingbaan Haagsche Zwaan
Cases: voor de nieuwbouw van het kantoorgebouw De Haagsche Zwaan is een olieafscheider in de hellingbaan gesitueerd. De reden hiervoor is plaatsgebrek.
Het Kristal Apeldoorn
Vetafscheider 10l/s met stekkenbak
Hoofdkantoor Fortis België
Cases: voor de keuken van het hoofdkantoor van Fortis Kanselarij in Brussel (BE) was een vetafscheider NS25 gesitueerd in de kelderverdieping, echter vanwege plaatsgebrek kon de afscheider niet uit één deel geplaatst worden. Tevens kon de afscheider ook niet uit één deel op zijn plaats gebracht worden.
KOC Vleeswaren Zoeterwoude
Cases: vervanging van diverse afscheiderinstallaties voor plantaardige,- en dierlijke oliën en vetten bij een vleesverwerkend bedrijf.
Provinciehuis Zwolle
Cases: voor de keuken/restaurant van het provinciehuis in Zwolle was een aanzienlijke vrijstaande slibvetafscheider voorzien. Deze diende geplaatst te worden in het keldergedeelte van het gebouw, waardoor er na de slibvetafscheider ook nog een aanzienlijke opvoerinstallatie nodig was om het gezuiverde afvalwater af te voeren en naar het nabij gelegen riool te transporteren.
UNOX fabrieken Oss
Cases: voor de productielocatie van de UNOX fabrieken in Oss leverde Nering Bögel in samenwerking met de firma Heijmans uit Geffen een bezinksel-voorafscheider (11.300L), een tweetal parallel geschakelde separate vetafscheiders (NG30) en een ontvangst-controleput.